Win actie!

Stuur een foto of filmpje van jouw konijn in de rui en win een slicker om jouw Pluizebol te ondersteunen bij de verharing!

 

Deze winactie is helaas afgelopen! Wellicht komt er binnenkort een nieuwe winactie 😃👍

 

Vul het formulier onderaan op deze pagina in, en verstuur deze uiterlijk dinsdag 30 april 2024. Het Pluishuis verdeelt drie slickers onder de inzendingen. Op woensdag 1 mei 2024 worden de drie winnaars bekend gemaakt.


Een slicker borstel is perfect bij kortharige konijnen in de rui. Een slicker verwijderd makkelijk en snel, zonder kracht te zetten, de losse haren uit de vacht. Borstel met zachte aaibewegingen over de vacht. Zet hier géén kracht bij en druk niet door op de huid. Je zult zien dat bij zachte bewegingen de slicker zijn werk al doet. Voorkom dat je met de slicker over de huid heen krast. Zet geen kracht en duw dus niet tijdens het borstelen, maar laat de slicker door de vacht heen glijden. Op die manier raak je de huid van het konijn niet en haal je alleen het losse haar uit de vacht 🐰❤️


 

Voorwaarden win actie

Deelnemers mogen niet jonger zijn dan 18 jaar. Deelname is uitgesloten voor personen niet woonachtig in Nederland. Per persoon mag slechts een keer worden deelgenomen. Bij vermoeden van meerdere deelnames door dezelfde persoon, kan deze persoon worden uitgesloten. De afweging wordt altijd door Het Pluishuis gemaakt en kan niet over worden gediscussieerd. Winnaars krijgen per e-mail bericht over de gewonnen prijs op het door de deelnemer opgegeven e-mailadres. Op de social media kanalen van Het Pluishuis zullen de winnaars bekend worden gemaakt, met het delen van het ingestuurde beeldmateriaal. Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd. Deelnemers die niet winnen krijgen geen bericht.